Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio maskiran u mušketira

Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove

Ni nakon gotovo dva mjeseca nije pronađen korisnik doma za starije Sulejman Kadribašić. U međuvremenu starački dom je posjetila i inspekcija. Za Dnevnik Nove TV detalje je saznala Matea Ćorić Brunović.

Policija još uvijek traga za 82-godišnjim Sulejmanom Kadribašićem koji je nestao iz zagrebačkog doma za starije prije gotovo dva mjeseca.

Maskiran u mušketira zato što je nestao na dan fašnika Kadribašić je posljednji put viđen na nadzornoj snimci s Maksimira i od tada mu se gubi svaki trag.

Nestali djed - 1 Nestali djed - 4 Foto: DNEVNIK.hr

  Pročitajte i ovo Iva Grujić U 62. godini Umrla dramska pedagoginja i profesorica Iva Grujić

Žena nestalog Sulejmana, Štefica Kadribašić u kontaktu je s policijom i domom, ali novih informacija, kaže, nema. Najviše je brine što muž boluje od Alzheimerove bolesti, a nije popio lijekove već dva mjeseca.

„Ne može to shvatili netko dok ne doživi kako je to kad osoba nestane. 27. travnja bismo proslavili 50 godina braka,“ nadodala je gospođa Kadribašić.

Nestali djed - 1 Nestali djed - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Potraga za malenom Dankom "Kriju još nešto, a postavlja se još jedno pitanje": Stručnjakinja za sigurnost djece o potrazi za tijelom male Danke Ilić  

Policija i dalje intenzivno traga za njim, ali pomaka nema. Dom je posjetila i inspekcija zbog sumnje da je bilo propusta i da su trebali bolje nadzirati korisnike.

Ravnateljica Doma za starije osobe Medvešćak Marija Kuštra ponudila se dati ostavku ako se utvrde nepravilnosti u radu doma.

  Pročitajte i ovo Oleg Butković i Andrej Plenković Verbalni rat Pantovčak uzvraća udarac: "Dobili smo informaciju da Plenković bježi iz Hrvatske"

Oglasio se i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević

„Ako se naprave greške koje su neoprostive s velikim posljedicama, to ne toleriramo.“

Cijeli grad i dalje je oblijepljen slikama nestalog. Obitelj ne gubi nadu da će ga pronaći.

Nestali djed - 1 Nestali djed - 1 Foto: DNEVNIK.hr

  Pročitajte i ovo Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Njegova žena Štefica govori kako nije pomaknula ni jednu njegovu stvar iz doma te da joj to olakšava čekanje, a sin nestalog, Enes Kadribašić poručuje za Dnevnik Nove TV:

„Nadam se da neću morati svijeću paliti ispred staračkog doma na Iblerovu trgu. To mi je zadnje na što mislim.“

Nestali djed - 1 Enes Kadribašić, sin Foto: DNEVNIK.hr

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Iz resornog Ministarstva za Dnevnik Nove TV potvrdili su da će u domu provesti još jedan kontrolni nadzor.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene