Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVI SLAVE

Za vrijeme utakmice neki su se vjenčavali, a neki su izvodili zahtjevne operacije: "Ruka je bila mirna"

Aktualno Galerija Utakmice mijenjaju živote - 2 Utakmice mijenjaju živote - 2 Foto: DNEVNIK.hr Utakmice mijenjaju živote - 3 Utakmice mijenjaju živote - 3 Foto: DNEVNIK.hr Utakmice mijenjaju živote - 4 Utakmice mijenjaju živote - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Utakmice mijenjaju živote - 1 Galerija 1/4 >>
Dva sata briljantne igre Vatrenih svi ćemo pamtiti. To će biti u onoj kategoriji - gdje si bio kada je Hrvatska pobijedila Brazil. Jučer su se neki u to vrijeme ženili, drugi bili na probama, treći na operacijama.

"Ja sam izašao iz crkve vidio da je Petković da gol i mi smo se spustili u jedan bar. Još ja ono, ne da mi u kafić, krcato i svatova i taman puca penal i onda smo porazbijali cili kafić", kazao je Dino, mladenac iz Omiša.

On i njegova odabranica Leona ostali su bez glasa što i ne čudi kad Omiš ovakvu svadbu ne pamti.

"Tobogan emocija, sriće, ljubavi, svega, ne znam to je trajalo cili pir i prenilo se na sve ljude i bila nam je svadba na najbolji dan koji smo mogli dobiti", kazala je mladenka Leona.

Kad je proba za koncert u vrijeme penala, mijenja se repertoar i kod zagrebačke filharmonije i zbora Ivana Gorana Kovačića.

"Koncert je prošao u posebnom raspoloženju nije se bio problem fokusirati nakon takvog uspjeha. S veseljem smo dočekali kraj da zajedno proslavimo", priznaje članica orkestra Dora Kuzmin Maković.

Neki su i operirali za vrijeme utakmice

Slavili su i zagrebački vatrogasci, inače vatreni navijači, a vatrene navijačice su i doktorice s riječke dječje kirurgije koje su operirale s kockastima kapicama na glavi. Jučer su imale tri zahtjevne operacije, ali sve je lako kad se vjeruje u pobjedu Hrvatske.

"Ruka je bila mirna. Pacijenti su pitali mogu li ići kući da vide barem drugo poluvrijeme kod kuće", prepričava Ana Bosak Veršić, dječji kirurg iz KBC Rijeka.

Pročitajte i ovo Slavlje u Zagrebu - 1 eksplozija emocija VELIKA FOTOGALERIJA Neopisivo! Pogledajte kako je Hrvatska slavila ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva 2022.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZNAD SVIH - HRVATSKA VIDEO Potpuno ludilo: Vatrogasci i HGSS-ovci u svom stilu podržali Vatrene

Utakmica je sretno je završila, ali bila je prava igra živaca što najbolje dokazuje i objava legendarnog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića. Možda nam kidaju živce, ali složit ćete se - za ovaj osjećaj se živi!

Više o zanimljivim proslavama i praćenjima jučerašnje utakmice pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Matee Ćorić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene