Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZNAD SVIH - HRVATSKA

VIDEO Potpuno ludilo: Vatrogasci i HGSS-ovci u svom stilu podržali Vatrene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diljem Hrvatske slavi se veličanstvena pobjeda Vatrenih protiv Brazila. Čestitke dolaze sa svih strana, a mnogi su prije utakmice Vatrenima poslali poruku podrške. Posebno su, i u svom stilu, bili raspoloženi zagrebački vatrogasci.

Nakon što je Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva pobijedila favorizirani Brazil, cijelom državom zavladala je euforija.

Pročitajte i ovo Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to" tko danas radi? - 4 Ne odmaraju svi Dok neki roštiljaju, drugi Praznik rada provode na poslu: Upoznajte ljude kojima je ovo obična srijeda

Čestitke stižu sa svih strana, a neki su Vatrenima i prije utakmice poslali poruku podrške. Posebno su kreativni bili zagrebački vatrogasci koji su u svom stilu našim nogometašima poslali podršku.

Pročitajte i ovo Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 1 BRAVOOOO!!! VIDEO I FOTO Potpuna euforija diljem Hrvatske: "Ovo nije kiša, ovo su suze Brazila!"

@zagreb193 Iznad svih! #zg193 #vatrogascizagreb #vatrogasci #gasilci #bombieros #zagreb #pompier ♬ original sound - zg193

Odjeveni napola u kockice, a napola u vatrogasne kombinezone, "izašli su u akciju", na kraju uzviknuvši: "Iznad svih - Hrvatska."

Nakon pobjede oglasio se HGSS: "Timovi HGSS-a su u pripavnosti zbog moguće potrage za Marquinhosom na stadionu u Al Rayyanu. Vatreni čestitamo".

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene