Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na razdoblje od 4 godine

Natalija Božičević imenovana ravnateljicom Nacionalnog parka Plitvička jezera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ravnateljice Nacionalnog parka Plitvička jezera imenovana je na razdoblje od četiri godine Natalija Božičević, dosadašnja vršiteljica dužnosti ravnateljice tog parka, priopćilo je u ponedjeljak Ministarstvo zaštite okoliša i prirode.

U povodu imenovanja, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović rekao je kako je pred ravnateljicom Natalijom Božičević odgovoran posao jer će voditi jedan od hrvatskih najpoznatijih nacionalnih parkova i zajedno s ostalim ravnateljima raditi na ostvarenju cilja da parkovi postanu pokretači održivog razvoja široke regije koja ih okružuje.

Pročitajte i ovo Životinje u Hrvatskoj Ugrožena vrsta Rijedak prizor na Plitvičkim jezerima: Pogledajte kako izgleda ugroženi ljepotan, uhvatile su ga šumske kamere Tomislav Fain Povukli odluku Obrat u slučaju! Nakon priloga u Dnevniku Nove TV u parku Plitvička jezera se predomislili: Karta ipak neće poskupjeti

Nova ravnateljica Natalija Božičević je rekla kako vjeruje da će u ministrovu podršku moći ubrzati velike projekte koje rade u parku u suradnji s Ministarstvom.

Želite raditi ovdje? Traže 348 radnika i - u Hrvatskoj je

Diplomirana ekonomistica Natalija Božičević je izabrana na natječaju među 12 kanidatata. Obnašala je više rukovodećih funkcija u raznim poslovnim jedinicama Javne ustanove "Nacionalni park Plitvička jezera" u kojoj je zaposlena od 1999. godine. Od kraja 2013. vodila je Javnu ustanovu kao vršiteljica dužnosti, u čijem mandatu su pokrenuti projekti razvoja infrastrukture i turističke ponude Parka, a ove sezone bit će otvoren restoran "Lička kuća" koji je 2012. stradao u požaru. Radovi na obnovi vrijedni su nešto više od 7 milijuna kuna i pri samom su kraju, kaže se u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene