Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo vještačenje

Nastavlja se suđenje Sanaderu u slučaju 'Planinska'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Županijskom sudu trebalo bi se nastaviti suđenje bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu u "slučaju Planinska".

Dnevnik Nove TV nastavlja pratiti slučaj Planinska i suđenje bivšem premijeru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suoptuženici priznali Suđenje Ivi Sanaderu u slučaju Planinska odgođeno za 22. rujna Slika nije dostupna Optužbe za mito Sanaderu se danas nastavlja suđenje u slučaju Planinska

Nakon što su dvojica vještaka iznijela različite procjene vrijednosti zgrade u Planinskoj ulici, koju su Mesnice Fiolić, uz Sanaderovu pomoć, navodno po višestrukoj cijeni 2009. prodale Ministarstvu regionalnog razvoja, sud je odredio je da će novo vještačenje napraviti zagrebački Građevinski fakultet.

Nekretninu u Planinskoj vještačit će Građevinski fakultet

Treće mišljenje neovisne ustanove tražila je obrana bivšeg premijera, kojega se u ovom slučaju tereti da je primio 17 milijuna kuna provizije od vlasnika mesne industrije i bivšeg saborskog zastupnika Stjepana Fiolića, s kojim sada dijeli optuženičku klupu.

U ovom se slučaju sudi i Mladenu Mlinareviću, čija je tvrtka Inžinjerski biro, prema Uskokovim tvrdnjama, udvostručila vrijednost nekretnine, dok je na rad za opće dobro, nakon priznanja i nagodbe s tužiteljstvom, osuđen bivši HDZ-ov ministar Petar Čobanković. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene