Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila u pritvoru

Napala i vrijeđala nezaposlenog muža: "Govno jedno, bezvrijedan si"

Ilustracija
Ilustracija Foto: PU istarska
Žena je uhićena u Zagrebu zbog psihičkog i fizičkog nasilja prema svom nezaposlenom suprugu.

Ana (46) iz Zagreba uhićena je zbog psihičkog i fizičkog nasilja prema suprugu Ivanu (44). Ona se, prema presudi, posvađala sa suprugom oko financija jer ona mjesečno zarađuje 1600 eura, a njezin suprug gotovo ništa.

Kako se navodi u presudi, Ana je vrijeđala muža riječima "govno jedno, bezvrijedan si, nitko si i ništa, ne bi postojao bez mene." Također ga je uhvatila za majicu te ju poderala, što je kod Ivana izazvalo strah i osjećaj uznemirenosti, prenosi Danica.hr.

Pročitajte i ovo Žena urinira u ulici Splita Što je u glavi? Žena skinula gaće i pomokrila se u centru Splita usred bijela dana: "Šta grintate, nije ti se pos*ala na ulaz ka meni Englezica"

Suprug je nazvao policiju. Ana je uhićena i dva je dana provela iza rešetaka. Osuđena je na 200 eura kazne plus 40 eura prekršajnih troškova, ali se od kazne oduzima 80 eura jer je dva dana bila u pritvoru.

Pročitajte i ovo Sredozemna medvjedica Vratila se? VIDEO U Lastovskom otočju snimili neobičnu pojavu koja je izazvala oduševljenje: "Ovo budi nadu!"

Sutkinja je Ani izrekla i tromjesečnu zaštitnu mjeru zabrane približavanja i kontakta sa suprugom, što znači da se mora iseliti iz stana. Presuda je pravomoćna jer su se svi odrekli prava na žalbu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene