Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je u glavi?

Žena skinula gaće i pomokrila se u centru Splita usred bijela dana: "Šta grintate, nije ti se pos*ala na ulaz ka meni Englezica"

Žena urinira u ulici Splita
Žena urinira u ulici Splita Foto: GetDirekt/Facebook
Fotografija objavljenja na Facebooku prikazuje ženu kako urinira usred dana po ulici.

Na stranici na Facebooku koja prati zbivanja u dijelovima strogog centra Splita GetDirekt objavljena je u utorak fotografija koja je šokirala neke građane, a među drugima pokrenula raspravu.

Na fotografiji je vidljiva žena kako u raskoraku, naslonjena na zid, urinira po ulici usred dana.

Žena urinira u ulici Splita Žena urinira u ulici Splita (Foto: GetDirekt/Facebook)

Ispod objave brzo su se pojavili sarkastični komentari. "A baš grintate! Pa ona samo piški!!! Nije ti se pos*ala na ulaz od kuće ka meni Englezica s Hideouta", objašnjava jedan član grupe. 

Pročitajte i ovo Smrtonosne kiše Smrtonosni tajfuni VIDEO Bila je to najjača kiša u 140 godina: Dramatični prizori nakon što su gradove poharale razorne oluje

"A zašto nisu stavili kemijski WC po gradu?" pita se drugi, dok se ostali komentari većinom odnosne na nekulturu osobe koja se pomokrila: "Nije ona kriva!!! Tako je naučila kod kuće!", "Dno. Ne znan je li gora ona ili ove škrabotine po zidu".

Jedan od komentara kritizira i autora fotografije: "Ako je autor slike nijemo promatra prizor, uzalud barem i najmanja nada da bi moglo biti bolje. Hrvati su inače trpeći narod dokle god se ne takne npr. u hod za život ili nogomet..."

Pročitajte i ovo Nevrijeme kratkotrajno smirivanje Stiže novo pogoršanje vremena, temperature će jako pasti: Dio Hrvatske pod meteoalarmom

Komunalni redari tijekom ljeta kažnjavaju nedolično ponašanje u Splitu, 150 eura za pijenje alkohola na ulici, za mokrenje i povraćanje po 300, ali nerijetko su nemoćni, kao u ovom slučaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene