Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestalo u trenu

STRAVIČNE SLIKE Evo što je požar ostavio za sobom na Korčuli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar je pod kontrolom, no na nekim mjestima još uvijek dimi. Štete su vrlo velike.

Vatrogasci na Korčuli napokon mogu odahnuti. Stanje je sada vrlo povoljno, rekli su nam vatrogasci koji još uvijek dežuraju na rubnim dijelovima požara. Cijeloga dana vodom zalijevaju i paze da požar ne bukne. Požar je pod kontrolom, no na nekim mjestima još uvijek dimi. Miris paljevine osjeti se na skoro cijelom otoku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Odmor' na Korčuli ONI SU PONOS HRVATSKE Fotografija vatrogasaca koja je ponukala sve da im se duboko naklone Slika nije dostupna Cisterna se prevrnula i pala u provaliju NA PELJEŠAC STIŽE POMOĆ IZ ZAGREBA i BiH Je li pilot ugledao piromana kako podmeće požar?

Maloprije je vjetar pojačao, pa su vatrogasci na dodatnom oprezu. Danas smo vidjeli zaista stravične slike što je požar ostavio za sobom. U potpunosti izgorjele maslinike, stotine čokota loza. Vatra je zahvatila i jedno privatno imanje. Sve ono što se stvaralo godinama nestalo je u trenu.

NA PELJEŠCU JE SVE GORE Ljudi su na krovovima kuća i čekaju da dođe vatra

Štete su zaista velike. Što je uzrok požara koji je buknuo u blizini deponija u Smokvici, još se službeno ne zna. Policija dubrovačko neretvanska počela je izvide zbog požara koji danima bjesne na Korčuli i Pelješcu, potvrdila je za Novu TV glasnogovornica dubrovačke policije Marija Gjenero.

Obavljaju se informativni razgovori, prikupljaju informacije u suradnji s Državnim odvjetništvom. Vidjet ćemo hoće li i tko na kraju odgovarati za ovu pustoš koju je uzrokovao požar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene