Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svratio je malo...

Kerum u Saboru: Imao sam posla u Zagrebu pa sam došao vidjeti kako kolege rade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznato je da bivši splitski gradonačelnik nije baš ljubitelj dugotrajnog sjedenja u saborskim klupama, a ove je godine na svom radnom mjestu zastupnika bio – samo jednom.

Nakon dugo vremena u Saboru se danas pojavio Željko Kerum. Poznato je da bivši splitski gradonačelnik nije baš ljubitelj dugotrajnog sjedenja u saborskim klupama, a ove je godine na svom radnom mjestu zastupnika bio – samo jednom.

Kaže, ne dolazi jer ne može njihov klub s dva zastupnika na ništa bitno utjecati u Saboru, ali zato u Splitu ima puno više obaveza jer su tamo 'bitan faktor vlasti'. Možda ne bi ni danas došao u Sabor da nije, eto, imao nekog drugog posla u Zagrebu. Pa da svrati malo i vidi kako kolege rade ...

'Došao sam danas jer sam imao posla u Zagrebu. Htio sam vidjeti kako kolege rade', kazao je Kerum.

'Mnogi misle da je moja politička karijera završena, ali na njihovu žalost nije'

Na pitanje hoće li sad možda češće dolaziti, odgovorio je 'onoliko koliko će moći'. O tome sprema li se za parlamentarne izbore, odgovara: 'Da! Mi bi ušli u Sabor i da nismo bili s HDZ-om.'

Pročitajte i ovo Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić lom u stranci Udarac Raspudićima! Napuštanjem Mosta ostaju bez novca iz proračuna, samo je jedan način da ga dobiju Sabor Izvanredna sjednica Oporba zaključkom traži smjenu uprava svih odgovornih za aferu "plin za cent"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene