Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radnici Tehnike saniraju krov

Na zgradi MSU-a, vrijednoj 400 milijuna kuna, prokišnjava krov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici zagrebačke Tehnike uklanjanju 150 četvornih metara krovišta sa zgrade MSU-a, zbog prokišnjavanja krova.

Iz navedene tvrtke informaciju o curenju krovišta potvrdili su za Večernji list, a radovi oko popravka krova započeli su jučer.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

'Pet, šest godina od ugradnje izolacije pojavilo se procurivanje. Nakon jačih kiša javlja se vlaga, dakle negdje kapa, a to se vidi na onom dvostrukom spuštenom stropu. Nakon što uklonimo sloj, krećemo s uobičajenim metodama ispitivanja kako bismo otkrili izvor problema. To će trajati nekoliko dana', rekao je bivši voditelj gradilišta MSU-a Tihomir Diljak.

Zamjenska izolacija krovišta već je naručena od njemačkog dobavljača. Podsjetimo, izgradnja MSU-a koštala je ukupno 400 milijuna kuna, a sama gradnja se protegla na više godina.

Radove oko popravka neće plaćati Grad Zagreb, već je to stvar dogovora između MSU-a i izvođača radova, odnosno garantnog roka, istaknuo je Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za graditeljstvo. Iz MSU-a nismo uspjeli dobiti komentar, jer se ravnateljica Snježana Pintarić nalazi na godišnjem odmoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene