Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjela im kuća

Na početku zime ostala s troje djece bez krova nad glavom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki požar sinoć je samohranu majku s troje djece učinio beskućnicima. U mjestu Gala pokraj Sinja vatra im je odnijela krov nad glavom i svu imovinu.

Snježana i njezine kćeri ostale su bez krova nad glavom. Od najvećeg dijela njihove kuće ostalo je samo zgarište. Srećom, kćeri još nisu otišle spavati, što ih je spasilo. No izgubile su, kažu, sve. Njihova majka ne zna kako će sve to nadoknaditi.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Intervencija u tijeku Gori kuća kod Zaprešića: "Vatra ju je cijelu zahvatila" Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

'Primanja su mi nikakva, muža nemam, umro je prije nekoliko godina. On je bio najmlađi hrvatski vojnik. Ostale smo samo nas četiri', rekla je majka Snježana Tomašević.

Vatra nije uništila očeve beretke, pokazuje njihova baka. 'Sa šesnaest je godina otišao u rat. Ja ne mogu dovoljno zahvaliti mome Isusu što je on meni dao veliki dar, što meni moja djeca nisu legla pa izgorjela', kaže baka Marija Tomašević.

>> Sisak: Požar u kojem je poginula beba izazvao neispravan televizor

Požar je odnio i smočnicu. Kada je buknuo, u pomoć je krenula rodbina, ali nisu uspjeli spasiti više od kuhinje i golih života. 'Tu je bila lamperija i došlo je do kratkog spoja pa je zaiskrilo. Vatra je zahvatila lamperiju i tako je počelo sve okolo gorjeti', ispričao je Anđelko Tomašević.

'Sve se počelo širiti, pa smo zvali vatrogasce. Čekali smo ih najmanje 45 minuta. U međuvremenu je sve bilo gotovo', ispričala je Snježana. A ona i njezine djevojčice ostale su bez svega i teško će nastaviti život bez nečije pomoći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene