Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna tragedija

Sisak: Požar u kojem je poginula beba izazvao neispravan televizor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očevid je pokazao da je uzrok požara u kući u Hrastelnici kod Siska, u kojemu je u srijedu smrtno stradala beba, bio kvar na televizoru, izvijestila je danas sisačka policija.

Uz očevidnu ekipu i protupožarnog inspektora Policijske uprave, u očevidu su sudjelovali vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba.

U tom požaru u svom je krevetiću poginula desetomjesečna Lucija, a ozlijeđen je njen dvoipolgodišnji brat. On je na liječenju u sisačkoj Općoj bolnici, a 22-godišnja majka, zbog velikog psihičkog stresa u Neuropsihijatrijskoj bolnici u Popovači, doznaje se od obitelji.

Dvadesetčetverogodišnji otac Mario još je u šoku. Osjetno je potresen i gotovo nepokretni djed Marijan Peleš (60), koji je u trenutku izbijanja požara sam bio u kući s djecom i nekako je uspio izaći i dozivati u pomoć.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

>> U požaru poginula 10-mjesečna beba, djed joj nije uspio pomoći

Dječaka je iz kuće pune dima spasio susjed Milan Milinović, koji ga je u potpunom mraku pronašao po plaču. Kada se Milan vratio u kuću po malu Luciju, razbuktala se vatra, a na njezin krevetić pao je plamteći strop od trstike i drvenih greda.

Požar je izbio oko 17 sati, u trenutku kad je majka na kratko izašla iz kuće automobilom dočekati supruga na željezničkom kolodvoru. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene