Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Izvanrednim vijestima

Trenutak kada je Glogoški zaplakao pred kamerom Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine Đuro Glogoški rasplakao se pred kamerom Nove TV.

"Postoje oni koji sjede u svojim uredima čuvaju svoju pozadinu, a poslali su hrvatske policajce na hrvatske branitelje. Ovim putem pozivam da povuku hrvatske policajce kako ne bi došlo do prolijevanja krvi. Radi se o hrvatskim policajcima, radi se o hrvatskim barniteljima", kazao je Đuro Glogoški koji je prijedlog ministra Matića koji je predložio da dođu kod premijera na razgovor u ponedjeljak nazvao ultimatumom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šator ostaje Glogoški za DNEVNIK: Trebalo nam je 225 dana da razgovaramo, trebat će i više da rješimo probleme Slika nije dostupna Nije bitno, ali... 'Nisam znao 'dress code', mogli smo Kotromanović i ja doći i u nakićenijim odorama'

GLOGOŠKI POLICIJI: 'Otkažite poslušnost. Nemojte da hrvatske majke opet plaču!

Milanović: ''Odgovornost je na HDZ-u koji utjerivanjem straha u građane želi doći na vlast'

Mesić: Ovo je pokušaj državnog udara

Karamarko: 'Nikakav zakon nije prekršen, branitelji su tamo gdje trebaju biti'

"Došao je ovdje, da se povučemo iz crkve, da razmontiramo šator, da se povučemo svojim kućama, a Milanović da će nas u ponedjeljak primiti. To je ono što nismo mogli prihvatiti", rekao je Glogoški te kazao da će do daljnjeg ostati na Markovom trgu.

"Upućujem apel onima koji sjede u svojim uredima, koji su poslali djecu hrvatskih branitelja na hrvatske branitelje, da povuku zapovijed, da se policija povuče", kazao je Glogoški koji je na pitanje kako se sam osjeća, kazao da mu je teško, a potom je zaplakao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene