Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Ja volim dimnjačare', kaže Bandić na pitanje o dimnjačaru pedofilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Malog Lošinja, osuđen za ubojstvo dječaka i bludničenje nad više njih, dobio je posao dimnjačara. No, zahvaljujući medijima koji su 'podigli prašinu', ovaj dimnjačar ipak neće čistiti dimnjake po Sesvetama i okolici. No i dalje ostaje sporno na koji je način dimnjačar dobio papire o nekažnjavanju.

Muškarac iz Malog Lošinja, osuđen za ubojstvo dječaka i bludničenje nad više njih, ipak neće čistiti dimnjake
po Sesvetama i okolici. 

Pročitajte i ovo Policija u Pragu Masakr u Češkoj Očajni studenti od ubojice se skrivali na krovu: "Uvijek smo mislili da je to stvar koja nas se ne tiče" David Kozak Objavila policija Novi detalji krvavog pohoda ubojice iz Praga: Prije pokolja na fakultetu ubio i svojeg oca

Gradsko Poglavarstvo odlučilo je preispitati odluku kojom je sesvetskoj tvrtki Dimiks dodijelilo taj posao. 

Kada se bivši 48-ogodišnji branitelj, javio na natječaj, više nije bio zaposlenik te tvrtke. Naime, samo deset dana prije odluke o koncesiji za dimnjačarski rad, uručili su mu otkaz. 

Uz Poglavarstvo, izigrao je i tvrtku u kojoj je tada bio direktor, dostavivši im potvrdu o nekažnjavanju s Općinskog suda u Malom Lošinju. 

Zagrebački gradonačelnik Bandić nije želio komentirati slučaj. Izjavio je samo kako on voli dimnjačare te da se uvijek primi za gumb kad ih vidi na ulici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene