Obavijesti Video Pretražite Navigacija
69-godišnjak iz Tisnog

Muškarac koji je prijetio smrću biskupu Košiću pušten na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
69-godišnji Ilija Komšić iz Tisnog koji je uhićen zbog prijetnji smrću biskupu Košiću putem Fejsbuka pušten je da se brani sa slobode.

Komšić je nakon kaznene prijave policije za prijetnju ispitan u sisačkom tužiteljstvu, no, prema riječima njegove obrane, utvrđeno je da nema osnova za istražni zatvor, te je pušten uz mjeru zabrane približavanja biskupu.

Pročitajte i ovo Novac Bivši poslovni partneri Oteli ga, zatočili i prijetili: Zadranin im u strahu za život prepisao nekretninu Frane Lozić - 1 PROVJERENO ISTRAŽUJE Raskrinkao milijunski biznis pa mu sada prijete smrću: "Loziću, raka u crnoj hrvatskoj zemlji te čeka. Komunjaro, varaš se da si siguran. Nisi frende, na nišanu si"

Policija je Komšića uhitila zbog Košićeve prijave, koji je pak nakon toga priopćio da mu je žao zbog uhićenja, te da je očekivao da će ga policija samo upozoriti.

"Naravno da naš klijent niti ne namjerava pristupati niti je namjeravao svih sedam dana pa neće to učiniti ni sada da pristupa biskupu i naravno da mu nije bila nikakva namjera učiniti prijetnju", kazala je Dijana Kladar, odvjetnica Ilije Komšića.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene