Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje bez odluke

MOST demantirao medijske napise o ministrima: 'Ništa nije gotovo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojavile su se informacije kako su poznata imena ministara gospodarstva, zaštite okoliša i poljoprivrede, no iz MOST-a kažu kako još ništa nije gotovo.

Prema pisanju nekih medija, potvrđena su prva tri Mostova ministra, no iz MOST-a je ubrzo stigao demantij. Kažu kako još ništa nije gotovo.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Kao novi ministar gospodarstva pojavilo se ime Tomislava Panenića, ministar zaštite okoliša navodno je Slaven Dobrović, a na čelu ministarstva poljoprivrede bit će nestranačka osoba, bivši dekan Agronomskog fakulteta Davor Romić.

Njih trojicu je među ponuđenim kandidatima izabrao mandatar Tihomir Orešković, javio je Novi list.

MOST sve demantira

Vijest da je mandatar Tihomir Orešković potvrdio tri ministra koja je predložio Most, demantirali su u petak poslijepodne glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja i izvor blizak mandataru.

"Ništa nije gotovo niti je usuglašeno, niti smo razgovarali. Evo, gospodin Orešković se tek vratio iz Kitzbuehela", izjavio je Grmoja. "Znači sve što se pojavilo u medijima nije točno, pojavljivala su se različita imena u posljednje vrijeme, jer u biti ništa nije gotovo i taj proces je u tijeku, i razgovora i usuglašavanja", poručio je Grmoja.

Izvor blizak mandataru ističe da je "očito počelo razdoblje puštanja balona" jer "konačna odluka naprosto nije donesena".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene