Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KANDIDAT ZA SPLITSKOG GRADONAČELNIKA

''Ima srčanost, hrabrost i smionost''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utrku za splitskog gradonačelnika službeno je kao kandidat Mosta ušao Robert Pauletić.

Njegovu kandidaturu u Splitu je podržao i šef Mosta Božo Petrov koji je rekao kako se nada da će u ''majci svih bitaka'' Robert Pauletić odnijeti pobjedu.

Pročitajte i ovo Tko je sve dobio mandat? - 4 Nespojive funkcije Tko će sjediti na dvije fotelje? "Kad bi se to dozvolilo, sigurno bi Sabor bio pristojnije mjesto" Ivica Puljak Nisam "ubio oko" VIDEO Nakon što se proširio video gradonačelnika Splita kako spava na sjednici, oglasio se Puljak i objavio pravi video

''Ja ću pokazat samo njegove pozitivne strane. Pokazao je humanost kada je svoju nagradu dao potrebitima. Ima srčanost, hrabrost i smionost'', rekao je Petrov.

Pauletić je poručio kako u bitku za Split ide u teškom trenutku.

''U teškoj je apatiji i opterećen dugovima. Svi su oni bili u vlasti ili oporbi i ništa nisu napravili. Dat ću Splitu novo lice i dovest ga do novoga sjaja'', rekao je Pauletić i dodao kako je Split svjetski grad koji zaslužuje viziju.

''Kao svjetski putnik i poduzetnik suprotstavit ću se političarima koji na kraju ništa ne naprave. Ulaganje u nove tehnologije, zadržavanje mladih Splićana, tehnološki park...'', nabrajao je.

Obećao je smanjiti broj zaposlenih u Gradskoj upravi za 20 posto i poručio da se oni koji pošteno rade nemaju čega bojati.

''Mislim da bi država trebala pooštriti Zakon o državnim sluzbenicima. Treba riješiti i sva pitanja oko gradnje i prenamjene objekata'', rekao je.

Rekao je i da je ključ za Istočnu obalu premještanje kolodvora u Kopilicu. ''Tu se otvara ogroman prostor gdje bih raspisao arhitektonski natječaj pa neka struka odluči što tamo graditi'', rekao je. Smatra da most Kaštela-Split svakako treba izgraditi, a treba se, rekao je, riješiti i problem odlagališta otpada Karepovac.

''Birat će se između ljubavi i energije s jedne strane i laži političara koji gledaju svoj interes'', zaključio je.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene