Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovijest napadanutog

Preživio napad bijele psine: 'O moj Bože, umrijet ću. To je to.'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Steven Robles licem u lice susreo se s morskim psom koji ga je ugrizao i srećom, otplivao dalje

Dok je plivao na jednoj od kalifornijskih plaža, Steven Robles susreo se licem u lice s velikom bijelom psinom. Nešto više od dva metra dugačak morski pas pokušavao se osloboditi ribarske udice, piše AP.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Morski pas, ilustracija poznato turističko odredište Na ovome otoku morski psi najčešće napadaju: "U dva mjeseca jedan turist je ostao bez noge, a još dvojica su sažvakana na komade"

'Izašao je na površinu, pogledao me i napao', ispričao je napadnuti muškarac i dodao da se sve dogodilo u roku od dvije sekude.

'Vidio sam njegove oči i kako pliva prema meni. Bacio se na moje grudi i ugrizao me', prisjetio se Steven subotnjeg napada. Refleksno je pokušao otvoriti njegova usta.

Morski pas se borio s udicom, pa ugrizao plivača

'Razmišljao sam, o moj Bože, o moj Bože, umrijet ću. Ovo je stvarno, to je to', rekao je za CNN.

Međutim, jednako brzo kako ga je napao, morski pas ga je pustio i otplivao dalje. Stevenov kolega plivač u nedjelju se osvrnuo na događaj. 'Rekao je da je ugrižen i vrištao je', rekao je Nejadhashemi koji nije vidio morskog psa iako je bio tek metar i pol dalje.

Pomislio je da Steven ima grč, a onda je vidio krv. Cijela grupa plivača osjetila je olakšanje kad su shvatili da su svi Stevenovi ekstremiteti na svom mjestu.

Snimali i smijali se

Napad morskog psa na plaži Manhattan u južnoj Kaliforniji zabilježila je i kamera. U videu objavljenom na YouTube-u mogu se čuti ljudi koji se smiju dok se životinja približava muškarcu.

'Jeste ga čuli kako vritši', jedno je od pitanja koje se čuje, nakon kojeg je uslijedio smijeh i potvrdan odgovor. Netko od okupljenih ipak je zamijetio da je plivač zaradio ugriz, ali drugi su negirali njegove tvrdnje. Konačno, kada su očito postali svjesni opasnosti počeli su vikati ljudima da izađu iz vode.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene