Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemaju vode

Prizori koji ne odaju dojam europske zemlje u 21. stoljeću...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već godinu i pol mještani predgrađa Vinkovaca nemaju vodu. Od gradske uprave stalno slušaju kako će taj problem uskoro biti riješen.

Nevjerojatno da u 21. stoljeću i u Europskoj uniji predgrađe jednog grada nema vodovod. Mještani vinkovačkog naselja Sopot već godinu i pol dana nemaju vodu. Bunar iz kojeg su se desetljećima snabdijevali urušio se. Gradske vlasti obećale su im vodovod.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica Radnici Vinkovačkog vodovoda traže mito - 8 Provjereno u posjedu snimke "Daš meni tisuću kuna i riješeno sve": Vinkovčanin odbio podmititi radnika vodovoda, pa od žrtve postao krivac

No, umjesto cijevima, voda do mještana Sopota stiže samo cisternama, a oni je u svoje domove nose u kanisterima i bocama. Za mnoge to znači puno hoda svaki dan.

>> Šolta na mukama: Evo što im se dogodilo usred sezone i vrućina!

Grad već neko vrijeme obećava skoro rješavanje problema, a isti odgovor danas je dobila i naša ekipa. 'Osigurali smo sredstva. Vjerujemo da ćemo taj problem priključka na gradski vodovod uskoro riješiti. Ja vjerujem da će radovi početi već u idući ponedjeljak', rekao nam je Ante Slišković.

Kako zahvat nije velik, voda bi sopotskim slavinama trebala poteći uskoro. Preostaje nam vidjeti hoće li se to doista i obistiniti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene