Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Škoro napušta politiku: 'Pokušaj promjene na bolje u Hrvatskoj je borba s vjetrenjačama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro, saborski zastupnik HDZ-a, daje ostavku na mjesto u Hrvatskom saboru i osječkom Gradskom vijeću te se povlači iz aktivne politike.

Miroslav Škoro odlazi iz politike!! Mediji su stvorili generalnu sliku o političarima kako su niškoristi, lopovi kojima je jedino stalo do fotelje, dobre plaće, dva mjeseca godišnjeg i povlaštene mirovine - a on, kaže, ne želi da netko pomisli da je i on takav!

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret izborima Ogroman broj građana osjeća se napušteno: Ekstremni desničari znaju kako profitirati na njima Ivan Malenica - 1 Borba za glasove Režu vrpce, otvaraju zgrade, radove... Razletjeli su se na sve strane: Jedna je stvar i više nego jasna

'Ja sam sada zaposlen ovdje tu plaću primam koju preusmjerujem dalje tim klincima i ne vidim razloga zašto ne bit ovdje.'

Ovako je govorio prije nepuna četiri mjeseca. Danas pak objavljuje kako napušta politiku. Odluci nije prethodila svađa u stranci, nego su za sve krivi mediji koji, kaže, stvaraju percepciju da su svi političari lopovi, a to, tvrdi Škoro, nije istina.

Nije važno biti na vlasti, i misliti kako namiriti sebe, kazao je, nego je važno promijeniti stvari na bolje. A to je, tvrdi, u našoj zemlji borba s vjetrenjačama.

Škoro je članstvo u HDZ-u obnovio neposredno prije izbora u studenome prošle godine. Ušao je u Sabor. Pet mjeseci poslije stranka ga je kandidirala za gradonačelnika Osijeka. U gradonačelničku fotelju nije uspio sjesti.

Dobio je Škoro svojih pet minuta. No nije ih baš iskoristio. Za riječ se u saboru javio svega nekoliko puta.

Čini se kako Škori ipak ide bolje plivanje u estradnim nego u političkim vodama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene