Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mostovac Bulj:

ODLUKA NARODU "Prodaja HEP-a na referendum"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još uvijek se čeka službeni stav Mosta o planu Andreja Plenkovića da prodajom 25 posto dionica HEP-a Vlada otkupi dionice INE od MOL-a.

Svoje mišljenje o tome putem Facebooka je iznio Mostov zastupnik Miro Bulj. Traži da se zbog prodaje HEP-ovih dionica provede referendum. Podsjetimo, Most je podržao Plenkovićev plan da se slučaj INA-MOL nakon gubitka arbitraže riješi kupnjom MOL-ova udjela u INA-i.

Pročitajte i ovo Davor Filipović Promjene Filipović: ''Preuzimanje OMV-a Slovenije dobro je za Inu'' Ina: Ilustracija - 2 VEČER UOČI SASTANKA Objavljeni važni dokumenti o ugovorima Hrvatske i MOL-a: Sastaje se Savjet za Inu

"Prodati HEP nitko nema pravo, osim vlasnika, a to je hrvatski narod. Smatram da bi svaka odluka o prodaji HEP-a bez volje većine hrvatskih građana, iskazane na referendumu bila još jedna u nizu izdaja nacionalnih interesa. Tome nas uči primjer privatizacije INA-e, gdje su pojedinci iz svih Vlada RH od 2000. godine za šaku Judinih škuda uz pomoć raznih konzultanata, pravosudnih tijela i Ustavnog suda neprijateljski predali INA-u mađarskom MOL-u."
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene