Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović škrt na riječima

'Ministrima, starim i novim, želim puno uspjeha u radu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je riječ o rekonstrukciji Vlade, škrt je na riječima i predsjednik Ivo Josipović. Novim članovima Vlade poželio je sreću.

Stota obljetnica Hrvatskog novinarskog društva bila je prigoda za druženje dvojice predsjednika, države i Sabora. No, bez riječi o rekonstrukciji Vlade. 'Moram istaći da je pitanje sastava Vlade i rekonstrukcije Vlade stvar premijerke koja o tome odlučuje. Ja mogu samo svim ministrima, i starim i novim, poželjeti puno uspjeha u radu', prokomentirao je predsjednik Josipović.

Pročitajte i ovo Problem turizma - 4 Sumnjiva gradnja Ministar Butković komentirao priču Dnevnika Nove TV: "Nitko ne može graditi bez dozvole" Ana Liška, odvjetnica čekaju se arhitekti Opasni park ide u rekonstrukciju: Nakon priče Dnevnika Nove TV, reagirao i gradonačelnik

'Očekujem da se istraži i provede odgovornost sukladno zakonu' Uspjeha će im definitivno trebati. Državu tresu afere, a zatvori su sve puniji. U austrijskom zatvoru dovršetak istrage čeka i bivši premijer. Predsjednik očekuje detalje. 'Vidjeli smo da je izgleda dio novca, koji je isisavan, plasiran u barem jedan od medija. Prema tome, ono što očekujem jest da se to istraži i da se kao kod svih drugih i kod medija provede odgovornost sukladno zakonu', smatra Josipović.

Osumnjićeni donirao Josipovićevu kampanju

A jedan od osumnjičenih, Robert Ježić, izdašno je donirao i predsjednikovu kampanju. 'Mislim da u tome nema ništa sporno. Gospodin Ježić je donirao više kampanja i kulturne djelatnosti i zdravstvene i to nema nikakve veze s njegovom kaznenom odgovornošću', rekao je predsjednik.

 

>> Friščić protiv izvanredne sjednice: 'Neka blagdani prođu bez svađa'

>> Kosor: Osvježenja zbog gospodarstva

Ako je u pitanju crni kapital, kako sam predsjednik naziva mutne radnje koje su se u Hrvatskoj događale, onda ima itekakve veze. U i tome bi zadnju trebala reći istraga.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene