Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"NAPETO" U SABORU

Pogledajte kako je Pupovac "riješio" problem Hrvatskog ratnog zrakoplovstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milorad Pupovac, saborski zastupnik SDSS-a, kratio je vrijeme u Saboru izradom papirnatog aviončića, slučajno ili ne baš u vrijeme dok su riječ imali zastupnici Živog zida, Ivan Pernar i Ivan Vilibor Sinčić.

Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, svoje vrijeme za raspravu koristio je u petak uglavnom za citiranje Biblije, a našlo se ponešto vremena i za kritiku medija i njihovih vlasnika. 

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

Da Pernarov govor nije izazvao značajniju pozornost saborskih zastupnika svjedoči i primjer Milorada Pupovca, zastupnika SDSS-a.

Dok je Pernar govorio, Pupovac je odlučio skratiti vrijeme - izradom papirnatog aviončića

Nije neobično da saborski zastupnici krate vrijeme dugotrajnih rasprava slobodnim aktivnostima, no najčešće za to koriste blagodati modernih tehnologija, što mobitela, što prijenosnih računala. Ali tek rijetki u takvim trenucima posežu za igrama iz djetinjstva. 

Aviončić je Pupovac načinio vrlo brzo s tek nekoliko vještih poreza, pa ga odložio ispred sebe na klupu. No, nedugo potom, u vrijeme kad je riječ dobio Pernarov stranački kolega Ivan Vilibor Sinčić, odlučio je Pupovac još jednom provjeriti aerodinamičnost svoje igračke. Popravljati nije trebalo puno, tek malo pojačati koji pregib. 

Koliko mu je ovaj modelarski moment pomogao u svladavanju zanimljive rasprave, možete vidjeti u priloženom videu

A koliko zahtjevni mogu biti papirnati aviončići pogjedajte na ovom linku

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene