Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se porijeklo novca

Milijuni pronađeni kod Barišićeve kćeri i zeta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svežanj novca ukupne vrijednosti dva milijuna kuna pronađen je u stanu kojim se koriste kći i zet Mladena Barišića, pišu mediji.

Barišićev zet za vrijeme pretresa nije bio u stanu jer je bio na službenom putu, prisutna je bila samo Barišićeva kći koja je u visokom stupnju trudnoće, piše Večernji list. Dodaje kako je još uvijek ostalo ne razjašnjeno iz kojeg je razloga novac tamo bio pohranjen i koje je njegovo stvarno porijeklo.

Pročitajte i ovo Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica ZET autobusi Stariji od 65 godina ZET objavio upute: Ovako možete ostvariti pravo na besplatan prijevoz

>> Kod Barišića policija pronašla 2,5 milijuna kuna u gotovini?

>> Barišić postao noćna mora HDZ-a

Barišićev zet već je spominjan u kontekstu izvlačenja novca iz HEP-a, gdje je bio član Uprave, navodno sve prema naputku svojeg punca u korist blagajne HDZ-a. Mediji su već pisali kako je zahvaljujući Barišićevim vezama njegov zet dospio u menadžersku fotelju, a pišu kako mu je na tom putu pomogao i Ivo Sanader, izvještava Večernji list. Zaposlenici HEP-a Barišićeva zeta prozivali su zbog navodnog reketarenja dobavljača, pa je to državno poduzeće napustio 2008. godine te prešao na novo radno mjesto, u Končar. Ni to nije napravio bez pomoći zeta, neslužbeno doznaje Večernji.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene