Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milanović: Vrijeme je za akciju i vraćanje sigurnosti na ulice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je povodom atentata na Ivu Pukanića, kako je vrijeme za akciju i vraćanje sigurnosti na ulice grada Zagreba jer sigurnost nema cijene, a u tome svi moramo biti jedinstveni.

'Ono što se danas dogodilo posljedica je nereda koji na žalost obuzima Hrvatsku već godinama, i u rješavanju toga stanja moramo biti jedinstveni i rješavati ga zajedno', rekao je Milanović i naglasio da u ovom trenutku politiku i stranke treba ostaviti po strani.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milanović: Sljedećih će dana SDP biti obziran prema Sanaderu Slika nije dostupna Sanader: HDZ vodi SDP sa 3:0

'Odrastao sam na ulicama sigurnoga grada i tu sigurnost treba vratiti', rekao je Milanović, te dodao, kako sigurnost nema cijene. 

>> Mesić: 'Terorizam je došao na ulice glavnog grada Hrvatske'

>> Sanader: Neću dopustiti da Hrvatska postane Bejrut

>> Eksplodirala bomba u dvorištu Nacionala: Ubijen Ivo Pukanić

Milanović je potrebnim ocijenio sazivanje sutrašnje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, na kojemu će biti i sve oporbene stranke, rekavši kako je to 'posljedica stanja kakvo dosad nismo imali'.

Milanović je potvrdio da je razgovarao s premijerom Ivom Sanaderom, a na upit novinara, ponovio je kako će biti vremena za rasprave, a da je sada vrijeme za akciju i vraćanje sigurnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene