Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer iznio stav

Milanović u Gunji o puknutom nasipu: 'Da živim ovdje, sigurno bih tužio državu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović obišao je poplavljeno područje županjske Posavine u pratnji ministrice Anke Mrak Taritaš i ministra Gordana Marasa.

Zoran Milanović se susreo s građanima na području koje je u svibnju ove godine pogođeno strašnim poplavama i koje se od te nepogode još uvijek nije oporavilo. Građani su ispitivali premijera o tome kad će obnova biti završena i kad će se napokon moći vratiti svojim domovima.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica Odluka Ustavnog suda Ministar Malenica: "Milanović je kršio Ustav. On i njegovi jataci ne žele prihvatiti poraz" Zoran Milanović Ne može biti premijer ANKETA Slažete li se s odlukom Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću?

Milanović: Državnim dužnosnicima ne smiju rasti plaće

Tijekom razgovora s njima, Milanović je rekao i kako bi on, da živi u Gunji, svakako tužio državu.

'Ja da živim ovdje, sigurno bih tužio državu. Ovdje nije došlo do prelijevanja već do puknuća nasipa i to je nešto što ne može proći bez posljedica. Zato je država i odlučila o svom trošku obnavljati privatnu imovinu građana. Takvih primjera u svijetu baš i nema, ali s obzirom da je nasip puknuo, to je naša moralna obveza', rekao je Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene