Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović žalostan

VIDEO Milanović: To je sve neistina. Linić se drži obećanja da će nas blatiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako nije, ako kaže, stigao gledati konferenciju Slavka Linića, premijer Zoran Milanović se kratko osvrnuo na Linićev istup. Isto je napravio i predsjednik Ivo Josipović.

Iako, kako je sam rekao, premijer Zoran Milanović nije stigao gledati konferenciju za medije bivšeg ministra financija Slavka Linića, u Čakovcu se kratko osvrnuo na njegov istup.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković, Gordan Jandroković i predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju obljetnice Bljeska - 1 Na obilježavanju Bljeska FOTO Pogledajte kako je prošao susret Plenkovića i Milanovića Obljetnica Bljeska Obljetnica operacije Bljesak Plenković odgovorio sprema li se na nove izbore: Anušić komentirao fotografiju koja je podigla mnogo prašine

'Prema onome što su mi prenijeli to je sve neistina i nažalost bivši ministar se drži obećanja koje je dao, a to obećanje je bilo da će nas blatiti', rekao je i nastavio.

Linić: Premijer koji podmeće i spletkari je žalost za Hrvatsku

'Žao mi je zbog toga i rekao sam da je taj slučaj za mene završen ako je slučaj, a što se tiče nekog kredita u HBOR-u to vam želim također reći. Ja odgovaram za Vladu i za članove Vlade i za širi krug vlade. O tome ne znam ništa i ne mogu znati ništa i to mi je potpuna novost i ne mogu za takve stvari odgovarati. Ljudi vode privatne živote, imaju privatne aranžmane i ja na to ne mogu ni na koji način utjecati', rekao je premijer i poručio da je to sve što na tu temu može reći.

U Saboru pratili Linićevu presicu: 'Ovo je jadno!'

Konferenciju je komentirao i predsjednik Ivo Josipović: 'Ja moram reći da nisam čuo, bio sam u programu, ali moram reći da sam žalostan zbog svega. Mislim da danas imamo i jako velikih problema i da iscrpljivanje u različitim svađama nije dobro za Hrvatsku. Optužbe ne znam koje su i sasvim sigurno će se vidjeti što i kako je, ali još jednom ističem - nije dobro za Hrvatsku da se unutar političkih stranaka i vlade vode ovakvi sukobi', rekao je predsjednik koji nije htio komentirati Linićevo spominjanje korištenja tajnih službi da ga se inkriminira jer to nije čuo. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene