Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun s premijerom

U Saboru pratili Linićevu presicu: 'Ovo je jadno!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opustjeli saborski hodnici, prazan saborski kafić, tako je danas za televizijskog prijenosa konferencije za novinare bivšeg ministra financija Slavka Linića izgledao Hrvatski sabor.

S obzirom da je saborska stanka određena pola sata ranije nego inače, zastupnici su se, kako vladajući, tako i oporbeni, povukli u svoje sobe.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Objava na Facebooku Milanović poručio: "Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti" Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

Saborski su hodnici ostali prazni, no po glasnim televizorima bilo je jasno da se u uredima prati Linićev obračun s premijerom Zoranom Milanovićem kojeg je optužio da je interese obitelji stavio iznad državničkih interesa.

Jedan od rijetkih koji nije pratio Linićev istup bio je zastupnik manjina Veljko Kajtazi. 'Ne mogu svugdje stići', uzvratio je na upit zašto ne prati Linićev istup.

Linić: Premijer koji podmeće i spletkari je žalost za Hrvatsku

'Ma jadno', bio je komentar jednog od HDZ-ovih zastupnika koji je odlazio iz ureda dok je konferencija još trajala.

Sabor je prijepodnevni rad završio pola sata ranije nego inače, jer više nije bilo prijavljenih za raspravu o predloženom zakonu o potporama za očuvanje radnih mjesta. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene