Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije unutarstranačkih izbora

VIDEO Milanović o Bernardiću: To je moja greška

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović u intervjuu za Dnevnik Nove TV prije unutarstranačkih izbora u SDP-ovom zagrebačkom ogranku, rekao je kako je Davor Bernardić njegova greška.

Gostujući 25.09. u Dnevniku Nove TV, premijer Zoran Milanović je na pitanje Mislava Bage o kampanji za unutarstranačke izbore ustvrdio kako je riječ o 'prljavoj igri'.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

'To je prljava igra, nažalost. Ja sam u SDP, koji sam izabrao, a nisam rođen u njemu, unio izbore po modelu 'jedan član - jedan glas'. To je najdemokratskiji model, a unesen je baš zato da ne bih ja i suradnici iz Predsjedništva imali utjecaja na pobjednike, pa ni u Zagrebu', rekao je premijer.

>>Davor Bernardić ostaje na čelu zagrebačkog SDP-a: Hvala što vjerujete u mene

'Ne sviđa mi se da se kampanja jednog kandidata temelji na animozitetu prema Vladi i to kandidata kojemu je s 27 godina prvi posao bio u Saboru. To je moja greška', rekao je Milanović, aludirajući na aktualnog predsjednika SDP-ove Gradske organizacije Davora Bernardića, koji se kandidirao za još jedan mandat.

Pogledajte video od 5:40!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene