Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milanović: Mi smo jedini jamac normalne, civilizirane i poštene Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski premijer Zoran Milanović izjavio je u petak u Bruxellesu da je njegova politička opcija jedini jamac normalne, civilizirane, poštene Hrvatske i da je alternativa vrlo loša.

"Prije godinu prije godinu dana smo ušli u EU i tada smo, nakon godinu i pol dana na vlasti, imali toliki rejting da sam se prepao", rekao je Milanović zamoljen da komentira najnovije ankete Crobarometra po kojima pretekao predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka na popisu najnepopularnijih političara.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

Milanović: Hrvatska podržava Junckera jer poštuje dogovorena pravila

"Sad je drukčije, godinu i pol dana je do izbora, mi znamo tko smo i što smo i znamo da smo jedini jamac normalne, civilizirane, poštene Hrvatske. Drugi se igraju riječima i odgovornošću na svaki način i vjerujem da će to građani prepoznati. Dakle, mi radimo ozbiljan posao, ne očekujem da to ljudi shvate istog trena i da tome plješću, ali mislim da je alternativa tome jako loša, a da smo mi sasvim dobri", rekao je Milanović.

Hrvatski premijer u Bruxellesu sudjeluje na sastanku Europskog vijeća. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene