Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burna noć na cestama

Bježali s mjesta nesreće: Maloljetnik bez vozačke udario u ogradu, ozlijeđen suvozač. Pijana vozačica se zaletjela u bunar

Ilustracija
Ilustracija Foto: Tomislav Kristo/Cropix
U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena te prometna nesreća s materijalnom štetom.

Zabilježene su dvije prometne nesreće u protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke. U prvoj je ozlijeđena jedna osoba, dok je u drugoj zabilježena materijalna šteta. 

U Ferdinandovcu je 17-godišnjak upravljaobez vozačke dozvole osobnim Golfom koprivničke registracije. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika i udario u dvorišnu ogradu. U prometnoj nesreći koja e se dogodila u subotu oko 1:30, 16-godišnji putnik je zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Koprivnica, dok je vozač pobjegao s mjesta nesreće.

"Kvalifikacija ozljeda putnika će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje", objavila je PU koprivničko-križevačka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prebačeni u bolnicu Policija objavila detalje nesreće: Frontalno se sudarila dva auta, četiri osobe ozlijeđene

U drugoj nesreći koja se dogodila u mjestu Mikovec, 48-godišnja vozačica upravljala je automobilom Passat križevačkih registracija. Zbog neprilagođene brzine prilikom skretanja ulijevo vozilom je udarila u betonski dio bunara.

"Vozačica je vozilom napustila mjesto događaja, naknadno je pronađena i očitana joj je koncentracija alkohola od 1,47 promila. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak", priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene