451611
451611
451611
451611
451611

Lovrinović i Mišić u Saboru formiraju klub bez Živog zida

  • , 27.09.2016., 10:42
  • Autor:
  • komentara

Koalicija okupljena oko Živog zida u Saboru bi trebala imati dva kluba zastupnika.

 
 
 
 
Članovi koalicije okupljene oko Živog zida u Saboru bi mogli imati dva kluba (Video: Vijesti Nove TV u 14)
Članovi koalicije okupljene oko Živog zida u Saboru bi mogli imati dva kluba (Video: Vijesti Nove TV u 14)

U jednom će klubu biti izabrani zastupnici Živog zida, a u drugom će se naći Ivan Lovrinović i Ivica Mišić, članovi stranke "Promijenimo Hrvatsku".

U tijeku su i razgovori s čelnikom udruge Franak, Goranom Aleksićem, koji bi se mogao pridružiti Lovrinoviću i Mišiću jer su za formiranje kluba potrebna minimalno tri zastupnika.

"Ostajemo koalicija. Zajedno smo izašli na izbore, no ovako možemo više postići", poručuju Lovrinović i Mišić.

Aleksić je potvrdio kako je razgovarao o ulasku u klub s Lovrinovićem i Mišićem te poručio kako još nije donio odluku.

"Sve opcije su otvorene", kazao je Aleksić.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se