Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glasovanje u tijeku

FOTO Vi zaokružujete, oni strepe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim građana, tijekom dana na lokalnim izborima glasuju i političari. I dok obični grđani samo glasuju, političari i strepe hoćete li ih izabrati.

I predsjednici parlamentarnih stranaka, koji ujedno i nisu kandidati na izborima, izašli su na izbore. Na Lokalnim izborima svoj glas tijekom dana daju i političari. 'Ja bi htio vjerovati da možemo biti optimistični i da će izlazak biti zadovoljavajući', rekao je Tomislav Karamarko. 'Građani odlučuju tko će upravljati s 20 milijardi njihovog novca', rekao je Dragutin Lesar.

Pročitajte i ovo Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi? Sandra Benčić, Možemo! Parlamentarni izbori 2024. Benčić: ''Bit ćemo brana tome da desnica uđe u Vladu''

>> Lokalni izbori: Evo gdje je do 11h glasalo najviše, a gdje najmanje birača!

Podsjetimo, od 7 sati otvorena su birališta na kojima će više od 3,7 milijuna glasača u Hrvatskoj imati priliku odlučiti tko će vladati njihovim lokalnim sredinama sljedeće četiri godine. Prema prvim podacima Državnog izbornog povjerenstva, do 11 sati glasovalo je 13,55 posto birača. Nešto manje od prošlih izbora kada je na birališta, u tom periodu, izašlo 13,75 posto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene