Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Želimo čuti sugestije'

Linić: Uvodimo rok plaćanja od 60 dana, za državu 30 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opći porezni zakon i Zakon o financijskom poslovanju su vrlo važni zakoni te želimo čuti svaku sugestiju i primjedbu - rekao je Linić.

'Moramo riješiti sadašnje stanje u šest mjeseci. Ovo su vrlo važni zakoni te želimo čuti svaku sugestiju i primjedbu', rekao je ministar financija Slavko Linić na okruglom stolu kojeg je organizirala Hrvatska udruga poslodavaca, vezano uz Opći porezni zakon i Zakon o financijskom poslovanju.

Pročitajte i ovo Zračna luka Nikola Tesla Putnici na rubu živaca VIDEO Kaos na beogradskom aerodromu: "Pripremite se na najveće maltretiranje ikad" Ivan Malenica koliko je još takvih Sudac zlovoljan zbog platne liste: Ministar Malenica traži očitovanje o odgođenim ročištima

'Uvodimo rok plaćanja od 60 dana, a za državu 30 dana. Ovo su vrlo važni zakoni te želimo čuti svaku sugestiju i primjedbu', rekao je Linić te dodao kako se situacija bitno mijenja.

>> Poslodavci: 'Plaćanje unaprijed' od strane države odlična stvar!

'Znamo koji su problemi i to su stvari koje mijenjamo', kaže ministar financija. (Agencija VLM) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene