Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija na autocesti

Bježao od policije, pa iskočio iz jurećeg kombija! Policajac uskočio u vozilo prije prevrtanja, a onda je prizor sve zaprepastio

Ilustracija
Ilustracija Foto: Policijska uprava zagrebačka
Policajci su pokušali zaustaviti vozača kombija. Kada je shvatio da ne može pobjeći, iskočio je iz kombija i počeo trčati. Jedan od policajaca svladao je bjegunca, a drugi je skočio u kombi i zaustavio ga prije nego što se prevrnuo. Unutra je bilo više stranih državljana, većinom maloljetnika, djece i žena.

Policajci PU ličko-senjske u subotu oko 19:30 sati svjetlosnim su znakovima pokušali zaustaviti kombi s mađarskim registracijama koji je vozio autocestom A1 u smjeru Zagreba. Vozač se oglušio na znakove policije i nastavio voziti, a u jednom je trenutku ugasio svjetla na kombiju i usporio te iskočio iz vozila i počeo trčati prema ogradi autoceste. Policajac ga je sustigao te ga uspio svladati i vezati.

Pročitajte i ovo Djeca - 1 Nakon Zagreba Dobre vijesti: I splitski KBC odobrio lijek za djecu izrazito niskog rasta

Pročitajte i ovo Ilustracija zatražio manje cijene Gradonačelnik stornirao račune za komunalne usluge: "Previsoki su!"

"Odmah po iskakanju vozača kombija, policajac koji je upravljao službenim automobilom primijetio je da se kombi i dalje nekontrolirano kreće autocestom i udara u zaštitnu ogradu, kada je skočio u kombi i zaustavio ga te tako spriječio prevrtanje kombija", objasnili su iz policije.

U kombiju je bilo više stranih državljana, većinom maloljetnika, djece i žena. Brzom reakcijom policajci su ljude spasili od prevrtanja kombija, a primijetili su i da je u kombiju bila povišena temperatura i ustajali zrak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija kod susjeda Petomjesečna beba umrla od gladi, imala je samo tri kilograma

Pročitajte i ovo Presuda nepravomoćno Presuda nakon 11 godina: Bivši policajci osuđeni jer su kriminalcima otkrivali informacije iz tajnih istraga

"Iako nitko na mjestu događaja nije bio ozlijeđen, jedna je ženska osoba zbog slabosti zatražila liječničku pomoć, koja joj je pružena u Općoj bolnici u Gospiću, no nažalost ista je jučer preminula", kažu iz PU ličko-senjske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoka cijena Nastavnici na nogama! Ako prođe novi zakon, plaćat će kazne zbog ocjena: "Daj pet postat će svakodnevnica"

Pročitajte i ovo Zoran R. motivi nisu poznati Strašan zločin u susjedstvu: Zoran je prvo ljubavnici (44) pucao u glavu, a onda je ubio suprugu

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su svi strani državljani nezakonito prešli državnu granicu te su svi izrazili namjeru za podnošenjem zahtjeva za međunarodnom zaštitom.

Vozač kombi vozila, 53-godišnji državljanin Gruzije uhićen je te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene