Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optimizam

Leko: Očekujem da ćemo sljedeće godine bolje živjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik i obnašatelj dužnosti predsjednika Hrvatskog Sabora Josip Leko je u Varaždinu izjavio kako očekuje da će se početi ostvarivati najavljene nove investicije u Hrvatskoj, otvarati nova radna mjesta te da će građani sljedeće godine bolje živjeti.

Istaknuo je kako smatra da svaku vlast treba kontrolirati, ali da od oporbe osim kritika, očekuje i konstruktivnost, a nje se, kazao je, još nije moglo vidjeti.

Pročitajte i ovo Ruska podmornica kriza u Europi Ozbiljno upozorenje iz središta Europske unije: “Rusija se priprema za dugi sukob sa Zapadom” Kneginec prometna 8 Kneginec FOTO Teška prometna nesreća kod Varaždina: Uletio u dvorište kuće pa završio na krovu, ima ozlijeđenih

>> Ludbreg: Leko pozvao na razboritost, mudrost i dobrotu za izlazak iz krize

'Mislim da je logično očekivati od Vlade da radi u dva pravca - vatrogasno da osigura da se održi standard ljudi, ali i da radi grube poteze kako bi se hrvatski smjer preokrenuo u drugom pravcu jer se više ne može živjeti na tuđem novcu i tuđoj akumulaciji, i bilo bi nerazumno nastaviti istom linijom, istim stazama i istom metodologijom', rekao je Leko.

Potpredsjednik i obnašatelj dužnosti predsjednika Hrvatskog Sabora u Varaždinu je obišao Špancirfest te istaknuo da se festival u 14 godina održavanja jako razvio i svake godine napreduje.

'Dobra energija i dobre emocije koje ovdje čovjek može nakupiti govore da i grad Varaždin i Hrvatska kao turistička zemlja mogu ponuditi jako puno u kulturi i podići svoju turističku ponudu na razinu za koju dosad nismo ni znali da imamo. Nadam se da će s ulaskom Hrvatske u Europsku uniju sljedeće godine španciranje u Varaždinu biti bogatije, bolje i interesantnije, i za Europu i sve hrvatske krajeve', istaknuo je Leko. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene