Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Laž je da nisam nikome pomogla i da sam gledala ogrebotine na svojem autu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Imala sam prometnu nesreću oko 10,30 sati jučer ujutro. Išla sam na jedan zdravstveni pregled kad se motorist na raskrižju zabio u mene', rekla je Aleksandra Grdić o nesreći u kojoj je sudjelovala te u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Aleksandra tvrdi kako je kod Ksavera, na skretanju ulijevo, njoj bilo zeleno svjetlo na semaforu, kao i motoristi koji se zabio u njezin automobil.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manekenski nesporazumi Je li Alex Grdić posvađala Dvinu i Stefany s Avom? Slika nije dostupna Trendovi, trendovi Aleksandra Grdić napumpala gornju usnicu

I dok ona smatra da nije kriva, policija tvrdi drugačije. 

Motociklist kojeg je srušila prijeti da će je tužiti i tražiti sav novac na koji zaradi na Farmi. 

'Ja sam krenula u prvoj i odjednom sam samo čula zvuk motora koji je vozio brzo. Mislim da me nije vidio od tramvaja. On se zaletio u moj automobil, preletio ga te 'pokupio' jednu staricu. Na sreću, sve je dobro završilo, svi smo izvan životne opasnosti, a to je ujedno i moja prva prometna nesreća', rekla je Grdić, dodavši kako su oba sudionika u nesreći, motorist te starica, od samog početka bili izvan životne opasnosti.

'Bakicu je pokupio motorist jer je jednostavno išao prebrzo, dok sam ja u prvoj lagano prelazila raskrižje', rekla je hrvatska manekenka koju ćete uskoro moći gledati u 'Farmi' Nove TV.

Više o ovoj nesreći saznajte u nedjelju u Red Carpetu, u 23,50 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene