Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenule na more

MUKE ZA VOZAČE Krave na autocesti Rijeka - Žuta Lokva stvorile gužve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Životinje su očito zalutale, što je stvorilo probleme u prometu. Ipak, najvažnije je da nije bilo nesreća ni ozlijeđenih.

Turistička sezona je odavno ušla na široka vrata, i mnogi Hrvati su krenuli putem autocesta na odlazak na godišnji odmor. U četvrtak predvečer pridružile su im se u toj namjeri čini se i krave.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Naime, šest krava odlučilo je prošetati autocestom Rijeka - Žuta Lokva i stvoriti pravu predstavu vozačima. S obzirom na to da su se sporo kretale po cesti, vozači su neko vrijeme imali muke s prolazom.

VIDEO Pogledajte filmsku otmicu krave

Nakon što je pozvana policija koja je pronašla vlasnika zalutalih životinja, i preusmjerila krave na obližnji pašnjak, promet je nastavio normalnim tokom. Na svu sreću nije došlo do nikakve prometne nesreće, a i krave su se iz svoje avanture po hrvatskim cestama izvukle neozlijeđene.

Jedino što su sada propustile jest - odlazak na more.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene