Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U posjeti pretučenom u Karlovcu

Kosor : Odazvat ću se pozivu USKOK-a u slučaju Sanader

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na pitanje hoće li se odazvati pozivu USKOK-a da svjedoči u slučaju Ive Sanadera, Kosor je odgovorila potvrdno i dodala kako je to dužnost svakog građana i premijera.

'Mislim da svaki premijer svijeta pa onda i u Hrvatskoj, mora biti spreman na ono, ili bolje rečeno na sve ono na što mora biti spreman i na što je obvezan prema hrvatskim zakonima i svaki hrvatski građanin, ili građanka', zaključila je premijerka Kosor odgavarajući na naše postavljeno pitanje o tome hoće li se odazvati pozivu USKOK-a u svojstvu svjedoka oko slučaja bivšeg premijera Ive Sanadera.

Pročitajte i ovo Ante Pijuk Vrijeđao mu je majku Bivši načelnik i HDZ-ovac ošamario djelatnika Čistoće: "Cigić je prijetio mojoj majci" Drama u osnovnoj školi - 3 Fizičko, verbalno i seksualno nasilje Situacija u zagrebačkoj školi eskalirala, oglasila se i ravnateljica, djeca u strahu: "Nema djeteta koje nije njegova meta"

Premijerka Jadranka Kosor posjetila je tijekom jutra 18-godišnjeg mladića iz Karlovca, kojeg su napala trojica 26-godišnjaka.

Premijerka je osudila nasilje i rekla kako je ono već prevršilo svaku mjeru. Isto tako, osvrnula se i na divljački napad na autobus pun navijača grčkog nogometnog kluba PAOK-a te je osudila i taj napad.

>> Karlovac: Trojica bez povoda pretukli 18-godišnjaka

>> Nalazi pokazuju da dr. Ivo Sanader 'puca od zdravlja'

>> Sanader pismom optužio Kosor da vodi progon protiv njega

Pretučenom mladiću, kojeg je posjetila u karlovačkoj bolnici, zaželjela je brzo ozdravljenje i poručila kako će njegovi napadači biti kažnjeni.  'Treba poslati jasne poruke. nasilje nećemo tolerirati, bez obzira kako se tko zvao', rekla je Kosor.

Podsjetimo, incident u Karlovcu dogodio se prije tri dana u u kafiću u Žumberačkoj ulici u Karlovcu. Domaći mediji prenijeli su da su mladića napali županijski vijećnik HDZ-a Danijel Trupković, član HDZ-a Vladimir Vogrinec i bivši član Mladeži HDZ-a Željko Goršić, koji je iz članstva te stranke izbrisan 2008. godine 'zbog narušavanja njezina ugleda'.

Nije štedila riječi niti o jučerašnjem divljačkom napadu na autobus pun grčkih navijača. 'To što se dogodilo jučer s navijačima apsolutno je nedopustivo', istaknula je premijerka i napomenula kako će svi odgovorni za to kazneno odgovarati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene