Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozaču kaznena prijava

Karlovac: Trojica bez povoda pretukli 18-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi karlovački HDZ-ovci bez povoda napali 18-godišnjaka

Kriminalističkom istragom utvrđeno je da su trojica 26-godišnjaka iz Karlovca pod utjecajem alkohola bez povoda napali 18-godišnjaka iz Karlovca i lakše ga ozlijedili, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou

Izgred se dogodio 12. prosinca u kafiću u Žumberačkoj ulici u Karlovcu, a nakon napada dvojicu su 26-godišnjaka koji su željeli otići osobnim automobilom citroenom karlovačkih registarskih u tome pokušali spriječiti 20-godišnji mladić i 29-godišnja djevojka.

>> Tučnjava u Karlovcu: Dvojica mladih HDZ-ovaca izbačeni iz stranke

Vozeći automobil s otvorenim suvozačevim vratima, 26-godišnjak ih je srušio, a zatim prešao automobilom preko njihovih nogu, pri čemu su lakše ozlijeđeni. Zatim je udario u stubište kafića i u parkirani osobni automobil.

Vozaču kaznena prijava

Protiv 26-godišnjeg vozača Općinskome državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava, a protiv sve trojice i optužni prijedlog zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policija ne navodi identitet počinitelja, a mediji su u ponedjeljak objavili da su mladića napali županijski vijećnik HDZ-a Danijel Trupković, član HDZ-a Vladimir Vogrinec i bivši član Mladeži HDZ-a Željko Goršić, koji je iz članstva te stranke izbrisan 2008. godine 'zbog narušavanja njezina ugleda'.

'Vogrinec i Trupković nanijeli štetu HDZ-u'

Gradski odbor HDZ-a priopćio je u ponedjeljak popodne da su Vladimir Vogrinec i Danijel Trupković izbrisani iz članstva jer su - 'bez obzira na razloge neprimjerenog ponašanja - nanijeli štetu ugledu HDZ-a'.

Napad na 18-godišnjeg mladića osudili su i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i karlovački župan Ivan Vučić i predsjednik Gradske organizacije te stranke i gradonačelnik Damir Jelić, koji su rekli da su Trupković i Vogrinec takvim ponašanjem 'nanijeli štetu stranci i gradu'. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene