Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslali EPP-u pismo

Kosor i Martens za što brže ratificiranje Ugovora o pristupanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Europske pučke stranke Wilfried Martens i predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor zauzeli su se za brzu ratifikaciju Ugovora o pristupanju Republike Hrvatske u EU u parlamentima država članica.

Wilfried Martens i Jadranka Kosor uputili su danas zajedničko pismo članicama EPP-a.  Istakli su kako je u zajedničkom interesu da Hrvatska postane punopravna članica Europske unije 1. srpnja 2013.

Pročitajte i ovo Viktor Orban - 1 Kritizirao EU Orban ponovno podigao prašinu: "Mi nismo u ratu s Rusijom, oni su" Viktor Orban uputio kritike europskim birokratima Sastao se s Vučićem Orban iz središta Europske unije kritizirao birokrate: "Poslat ćemo ih tamo gdje im je mjesto, na smetlište povijesti"

Dodali su kako se time cijeloj jugoistočnoj Europi šalje jasna poruka o potrebi strukturnih i održivih reformi, te prihvaćanju europskih vrijednosti.  'Kroz svoje aktivno sudjelovanje u Europskoj pučkoj stranci, Hrvatska demokratska zajednica će i na taj način nastaviti podupirati punopravno članstvo Republike Hrvatske u Europskoj uniji', stoji u priopćenju iz HDZ-a.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene