Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez obzira na stranačke boje

Svi kod Bebića: Posjetila ga premijerka, ali i kolege iz oporbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor posjetila je danas popodne u splitskoj bolnici predsjednika Hrvatskog sabora Luku Bebića, nakon čega je novinarima kazala kako se on osjeća dobro te da nema nikakvih teškoća u govoru.

'Mislim da se gospodin Bebić jako dobro oporavlja. Mogu vam reći da lijepo izgleda. Cijelo vrijeme našega razgovora mi smo se šalili, što je jako dobar pokazatelj. Razgovarali smo i o onom što je bilo jučer, ali i o ovome što se događa danas. Vjerujem da će gospodin Bebić vrlo brzo izići iz bolnice, ali bih to ipak prepustila liječnicima. On ima najkvalitetniju moguću liječničku skrb', kazala je premijerka Kosor.

Novinare je zanimalo jesu li tijekom gotovo jednosatna susreta razgovarali o pojedinostima događaja koji je predsjednika Sabora Luku Bebića zatekao u restoranu gdje se nalazio sa svojom obitelji kad je izgubio svijest, na što je premijerka odgovorila da jesu i o tome govorili, no nije željela otkrivati detalje.

'Najvažnije je da je sada jako dobro, u dobroj formi i izvrsno raspoložen. Posjećuju ga mnogi ljudi, ali mislim da ga malo treba poštedjeti', dodala je premijerka Kosor. Odgovarajući na mnogobrojne novinarske upite samo je rekla da 'joj se sve čini apsolutno normalno te da je Bebić u svakidašnjoj formi'. Na upit je li joj poznato zdravstveno stanje bivšeg premijera Ive Sanadera, odgovorila je kako joj nije poznato te dodala da je 'danas došla vidjeti predsjednika Hrvatskog sabora Luku Bebića'.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Ilustracija Dvije ozlijeđene osobe Nakon ponoći izbio požar: Vatrogasci iz kuhinje izvlačili muškarca u invalidskim kolicima

Bebić se osjeća dobro te postoji mogućnost da već sutra napusti Firule. Konačna dijagnoza još nije postavljena. Nakon obitelji, koja je cijelo vrijeme uz njega, te premijerke, Bebića su posjetili brojni saborski kolege, bez obzira na stranačku pripadnost.

Nakon što je jučer kod Luke Bebića  pretragama isključena mogućnost srčanog udara, danas je i isključen moždani udar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene