Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije ozlijeđene osobe

Nakon ponoći izbio požar: Vatrogasci iz kuhinje izvlačili muškarca u invalidskim kolicima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Josko Supic/Cropix
Dvije osobe, od kojih jedna s invaliditetom, prebačene su u splitsku bolnicu jer su se nagutale dima u požaru koji je rano u petak buknuo u njihovu stanu, doznaje se u policiji.

Dvije osobe, od kojih je jedna s invaliditetom, nagutale su se dima u požaru koji je u petak buknuo u njihovu stanu te su prevezene su u splitsku bolnicu.

Pročitajte i ovo Policija u Pragu nakon pokolja Tragedija u Češkoj VIDEO U pokolju u Pragu ubijeno najmanje 14 osoba, izlaze novi šokantni detalji o napadaču: Prije masakra je ubio još nekoliko ljudi, među njima i bebu?

Vatra je izbila pola sata nakon ponoći u stanu na trećem katu u Omiškoj ulici, a ugasili su je pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Split dvadesetak minuta kasnije.

U stanu je, kako se doznaje, bio muškarac u invalidskim kolicima kojega su vatrogasci izvukli iz kuhinje, dok je žena bila u sobi. Oboje su prebačeni u KBC Split.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Ako zima ne ugrize..." Dugoročna prognoza za zimu: Meteorolog otkriva što nas čeka za Božić i Novu godinu, kada će biti najhladnije i hoće li pasti snijeg

U požaru je izgorio kuhinjski element te je šteta neznatna, dodaju vatrogasci.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene