Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obiteljska drama se nastavlja

Klara Buntić: "Ne želi vratiti moje i djetetove dokumente. Određene su mu još dvije mjere"

Denis Buntić
Denis Buntić Foto: ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell
Nakon što ju je pretukao, pa ga je prijavila, a zatim ga je sud na kojem mu radi majka pustio na slobodu, drama Klare Buntić sa suprugom se nastavlja.

Bivši rukometni reprezentativac Denis Buntić supruzi i djeci odbija vratiti osobne dokumente, kazala je Klara Buntić.

"Dokumenti su ostali kod njega, ne želi ih vratiti. Sve službe koje su mogle otići po dokumente su pokušale otići po njih, a on ih nije htio vratiti. Radi se o putnim ispravama. Djetetova putovnica i moja osobna iskaznica. Komplicira situaciju maksimalno", rekla je Klara Buntić za 24sata.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 Ovo morate znati Od 1. studenog važne promjene za sve vozače: Ako ne želite platiti kaznu, ovo je obavezno

Dodala je kako je ona bila na psihološkom vještačenju i odrađuje sve što slijedi, a za Buntića kaže kako ni on ni njegova obitelj ne pitaju za dijete. Dodala je kako su mu izrečene još dvije mjere.

"Izrečene su mu još dvije mjere, osim one zabrane prilaska i javljanja policiji. Izrečeno mu je da mora na psihosocijalno liječenje i liječenje od ovisnosti", ispričala je Klara Buntić.

Podsjetimo, tijekom pretresa kuće policija mu je pronašla cijeli arsenal oružja, uključujući automatske puške i zolje. Klara Buntić prijavila ga je prije više od mjesec dana zbog obiteljskog nasilja, a putem medija podijelila je i uznemirujući audiozapis, u kojemu se čuju njezino zapomaganje i njegovi udarci.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene