Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počelo 55. splistko ljeto

Kerum: Nisam iz kulture, ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Prokurativama baletno-opernom premijerom Carmina Burana počelo je 55. splitsko ljeto. Trajat će do 14. kolovoza, a na njemu će sudjelovati 1500 izvođača iz 22 zemlje. Na otvorenju manisfestacije bio je i splistki gradonačelnik Željko Kerum.

Na rasporedu je pet glazbeno-scenskih djela, devet koncerata i isto toliko drama, od čega će se tri dramska programa održati u Puli, Dubrovniku i Vrlici. Ovu kulturnu manifestaciju svečano je otvorio splitski gradonačelnik Željko Kerum i to šaleći se na vlastiti račun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Štrljić: Ispričavam se, radi se zapravo o nesporazumu Slika nije dostupna Zadar: Počeo festival 'Noć punog miseca'

'Prije nego sam došao večeras tu, odnosno znajuči da ću morati reći nekoliko riječi, dobio sam dosta poruka jesam li pripremio govor, odnosno što ću reći večeras. Jer kao to je kulturni događaj, a Kerum nije iz kulture i bit će problema'. našalio se Kerum te rekao kako je njegov posao kao gradonačelnika osigurati novac za kulturu u gradu što će on, kaže, i učiniti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene