Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skoro se potukao?

Kerum urlajući istjerao mladiće iz restorana?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum navodno je sudjelovao u incidentu koji se zamalo pretvorio u fizički sukob.

Kerum je s nekoliko prijatelja iz svog restorana Sky u Jokeru u petak navečer izbacio skupinu mladića koja je pravila nered na tradicionalnoj Noći Zagvožđana, piše Jutarnji list.. Sat vremena nakon početka proslave kod šanka za kojim je stajao Kerum s prijateljima, pojavila se skupina od nekoliko mladića koji su galamom i skakanjem odmah privukli pažnju, piše list.

Pročitajte i ovo Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike Maskirani napadač u Zadru napadnut SDP-ovac Policija još traga za maskiranim muškarcem u Zadru: "Razlog može biti samo jedan"

>> Kerum dogovara zapošljavanje Pevecovih radnika

Ubrzo se otkrilo kako su razigrani momci u restoran upali nepozvani. Kad su pretjerali, Kerum ih je pokušao smiriti, a nakon nekog vremena došlo je do naguravanja u kojem je gradonačelnik izgrednike potiskivao prema stepenicama urlajući: 'Ovo je moje, ovo sam krvavo steka, neće meni niko ovdje dolazit radit nered.' Mladiće su na kraju iz restorana udaljili redari. Slučaj nije prijavljen policiji, a o događajima u restoranu ne zna ni voditelj restorana, piše Jutarnji.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene