Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Dokaz široke borbe protiv korupcije

Karamarko odbio komentirati uhićenje Barišića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko odbio je komentirati jutrošnje uhićenje bivšeg HDZ-ovog rizničara i ravnatelja Carine Mladena Barišića rekavši da je riječ o USKOK-ovom predmetu.

Na više upita novinara ministar Tomislav Karamarko je, nakon dodijele godišnjih nagrada policajcima u Ravnateljstvu policije, kratko izjavio da je surađivao s Državnim odvjetništvom i da taj slučaj svjedoči o upornom radu na rješavanju slučajeva moguće korupcije u gospodarstvu i šire.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najdulje moguće produljenje Mladenu Barišiću produljen pritvor Slika nije dostupna 'Konstrukcije HDZ-a' 'Ne laže Polančec nego premijerka'

>> 'Barišić je na Carini sedam godina bio gosodar života i smrti'

>> Uhićen Mladen Barišić, šef Carine

'Kako smo krenuli prije godinu i pol dana, dvije, tako nastavljamo i nastavit ćemo dalje', kazao je.

Na upit je li iz SAD-a stigla tražena dokumentacija u slučaju 'Daimler', odgovorio je negativno. 'Nadam se da ćemo onda biti puno pametniji i krenuti prema rješavanju tog slučaja', dodao je.

Karamarko je danas u povodu Dana policije u Ravnateljstvu policije uručio godišnje nagrade 26-orici policijskih službenika, a tom je prigodom predstavljena i nova internetska stranica MUP-a.

Bivši rizničar HDZ-a i ravnatelj Carinske uprave Mladen Barišić jutros je uhićen u sklopu USKOK-ove istrage slučaja 'Fimi media'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene