Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukidanje referenduma

Kalmeta: Sindikati su pretjerali, trebaju poštovati državu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Sindikati kao legalisti bi trebali poštivati institucije države i njihove odluke', komentirao je ministar Kalmeta ukidanje referenduma.

Božidar Kalmeta na traženje novinara za komentar odluke Ustavnog suda da referendum o izmjenama Zakona o radu nije potreban, rekao je da bi sindikati kao legalisti trebali poštivati institucije države i njihove odluke.

Pročitajte i ovo Miroslav Šeparović Rezultati izbora nisu sporni Gong: "Milanović se ne ponaša kao odgovoran državnik, a Ustavni sud ne čuva Ustav" Slika nije dostupna RASPRAVA U SABORU Peović podsjetila ministra: ''Zavjetovali ste se Svetom Josipu, zaštitniku radnika, a ovaj zakon ne štiti radnike''

>> Sindikati: Sud poručio građanima da su bedaci

>> 'Ustavni sud se opasno približio stavovima vlasti'

'Ako je Ustavni sud donio takvu odluku, nije na nama da to komentiramo. Ustavni sud je neovisno tijelo i treba takvu odluku prihvatiti', rekao je Kalmeta u izjavi novinarima uoči početka sjednice Vlade.

Upitan je li sindikat malo pretjerao u reakciji, Kalmeta je odgovorio 'mislim da da jer ne smijemo institucije ove zemlje dovoditi u pitanje'. (Hina)

Mislite li da je odluka Ustavnog suda o referendumu politički diktirana?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene