Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Specijalci na Velebitu

Kada očiste snijeg i led počinje potraga za četvrtim pilotom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici Specijalne poliicije već treći dan na Velebitu čiste snijeg i pripremaju teren kako bi mogla početi potraga za četvrtim tijelom pilota iz Cessne, 63-godišnjim Gerdom Gevojšekom.

Krunoslav Borovec, Načelnik Ureda ravnatelja policije, potvrdio je za Dnevnik.hr. da su pripadnici  Specijalne policije na samom mjestu pada Cessne, odnosno na predjelu kod Stajina i Vaganskog vrha te otkopavaju naknadno napadali snijeg i čiste led kako bi potraga mogla započeti.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Traje potraga Majka ubojice malene Danke bez imalo srama pravda sina: Otkrila što je policija uzela iz kuće

>> Identificirana tri tijela iz Cessne

>> Cessna pronađena u vrtači Smrčevac, strahuje se za sudbinu putnika

Traga se za Gerdom Gevojšekom, čiji posmrti ostaci protekli tijedan nisu identificirani u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Podsjetimo, zrakoplov Cessna srušio se 5. veljače na sjevernoj strani Velebita na području Vaganskog vrha. Nakon opsežne potrage koja je otežavana vremenskim nepogodama, ostaci Cessne pronađeni su 10. veljače.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene