449637
449637
449637
449637
449637

Juro Martinović o kupnji ovršenog stana

  • , 09.09.2016., 13:58
  • Autor:
  • komentara

Juro Martinović, član koalicije Jedina opcija, čiji je dio i Živi zid, u veljači prošle godine kupio je ovršeni stan na dražbi.

 
 
 
 
Juro Martinović kupio ovršeni stan a na izbore ide sa Živim zidom (Video: Vijesti u 14)
Juro Martinović kupio ovršeni stan a na izbore ide sa Živim zidom (Video: Vijesti u 14)

Zbog toga se našao pod salvom kritika ne samo političkih protivnika, već i članova Živog zida.

Martinović nam je u telefonskom razgovoru poručio kako je riječ o tipičnom političkom podmetanju dva dana prije izbora.

Ističe da nikome nije prijetila deložacija kada je kupovao stan, koji je, nadodaje preplatio te na njega uredno platio porez.

"Ja sam ga kupio nakon startne cijene koja je bila 650 tisuća kuna, platio sam ga milijun i 50 tisuća kuna i na to uredno platio porez od 55 tisuća kuna. I ono što je trebalo biti bitno za javnost - to je da stan nije bio opterećen osobama ni stvarima. To je klasično političko podmetanje dan prije izborne šutnje," kazao je Martinović.

Nikola Grmoja, kandidat Mosta, komentirao je slučaj bivšeg Mostovca:

"Ne znam kako se gospodin Martinović koji je štitio Karamarka i koji je evo kupio taj ovršeni stan uklapa u jednu takvu stranku koja se predstavlja kao anti-sistemska." 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se